Контакти

Вера Тодорова

Град:  София
Адрес:  община Триадица, ул. “Костенски водопад”,  бл. 244, вх. Б, ет. 5, ап. 25
Телефон:  02/4775531  – Моля, обаждайте се САМО между 16-19 часа и САМО в делнични дни.
Мобилен номер:  0885 746178  Моля, обаждайте се САМО между 16-19 часа и САМО в делнични дни.
E-mail: fondacia_svetimina@abv.bg

Банкова сметка на фондацията:
IBAN: BG60UNCR70001506382509
Булбанк АД-клон Южен парк

Вера или Леля Вера, както всички я наричаме, е отворила вратите на дома си за всеки, който има нужда от духовно лечение. Сеансите се провеждат групово, всеки ден от седмицата (без неделя) сутрин от 10.00 до 12.00 ч., на посочения адрес за контакти.

36 comments on “Контакти

 1. Бъди благословена скъпа Вера и нека Бог Отец и майката Земя да ти балгодарят вместо нас за любовта, грижите и всеотдайността…

  Целувки от Бети – обичам те:)

 2. здравеите …как мога да се сваржа с вера спешно ми е моля за телефон за вразка

  • Град: София
   Адрес: община Триадица, ул. “Костенски водопад”, бл. 244, вх. Б, ет. 5, ап. 25
   Телефон: 02/4775531 – Моля, обаждайте се САМО между 16-19 часа и САМО в делнични дни.
   Мобилен номер: 0885 746178 – Моля, обаждайте се САМО между 16-19 часа и САМО в делнични дни.
   E-mail: fondacia_svetimina@abv.bg

  • Здравейте. Работи ли още леля Вера. Преди години я посетих веднъж и съм впечетлена. Сега ми е необходимо отново. Благодаря.

 3. Да си жива,здрава и все така силна .Благодаря ти за помощта .Обичаме те!Ивета от Дупница

 4. Здравейте!

  Заинтригува ме идеята за строежа на храма. Може ли да публикувате информация на какъв етап е в момента? Ще следя редовно, и ще помагам с каквото мога!

  Поздрави,
  Валя

  • Здравейте, Валя. Благодарим Ви за интереса.
   Откъм документи, всичко е изрядно, имаме и разрешително за строеж. В момента, усилено набираме средства за започване на строежа. Благодарни сме за Вашия принос.

   Поздрави!

 5. Здравейте,
  Може би ще е добра идея да публикувате на сайта колко пари са необходими за храма и колко има събрани до момента. Действа мотивиращо да виждаш как с общи усилия всички се доближаваме до заветната цел :)
  Поздрави,
  Валя

 6. Здравейте!

  Запознах се със съдържанието на раздела във Вашия сайт, свързан с Вера Тодорова. И много бих искал да осъществя контакт с нея. Става дума не толкова за физическо, колкото за духовно лечение, макар да разбирам, че двете са неразривно свързани.
  Доколкото разбирам, трябва да направя предварително записване на посочените в раздел “Контакти” телефони, но имам няколко други въпроси, свързани с лечителката:
  Виждам, че се провеждат групови сеанси – това означава ли, че няма да имаме индивидуален персонален контакт с лечителката? Като се има предвид, че все пак става дума за проблеми от личен характер.
  Посещението при лечителката свързано ли е със заплащането на някаква сума и ако да, в какъв размер е тя?

  Бъдете здрави!

  • Драги Чавдар, благодаря за проявения интерес. Ще се опитаме да отговорим на въпросите Ви доколкото можем, но Ви съветваме да се свържете лично с леля Вера, за да получите детайлна информация. Да, сеансите са групови, тъй като принципът на лечение е такъв, че пациентите помагат едни на други. Леля Вера никога не е отказала да изслуша някого лично и сме уверени, че ще Ви отдели необходимото време. Що се касае до заплащането, моля имайте предвид, че дейността на лечителката е насочена към събиране на средства за изграждане на храм “Свети Мина”, за което се разчита на добрата воля на пациентите. Поздрави!

  • Госпожо Цанева, здравейте! Извиняваме се за забавянето. Ако не сте се свързали с леля Вера досега, Ви съветваме да го направите по телефона (вижте раздел “Контакти”). Тя сама ще отговори на въпросите, които имате, преценявайки конкретната ситуация. Успех!

 7. Здравейте

  Искам да попитам дали има направена група в социалната мрежа facebook и дали и там има информация за мисията на леля Вера и необходимостта от средства за изграждането на храма?
  Благо даря ви

  • Здравейте и на Вас. Благодаря за въпроса. Не, актуална информация може да се намери на сайта или по телефона (вижте раздел “Контакти”). Поздрави!

 8. Здравейте, прочетох, че лечение може да се направи и по телефона. Как протича самото лечение и колко време продължава? Т.е дали ще ми е възможно финансово да си позволя?А може би трябва да се срещна с леля Вера лично да поговоря?
  Лечението не е за мен , а за майка ми и баща ми.
  Предварително благодаря.
  Станева

  • Здравейте, госпожо Станева! Моля, свържете се с леля Вера на указаните телефонни номера в раздел “Контакти”. Благодаря!

 9. Здравейте,искам да попитам освен духовно лечение,леля Вера лекували физически тежки заболявания?

 10. Mila lelio Verche,az sam mnogo vqrvasht chovek.Osobena pochit i smirenie ispitvam kum Sveti Mina.Sega razbrah za teb i vednaga reshih da ti pisha,zashtoto se chustvam izgibena.Na sapruga mi otkriha rak ma pikochniq mehur,trqbva da se podloji na operaciq.Dali smqtash che tvoite sposobnosti she mu pomognat?Toi e nai dobroto sashtestvo na sveta,na mravkata put pravi ,a da negovorim che nqma manastir koito da ne sme posetili.Molqte kaji mi mojem li da te posetim ili trqbva da se podlojim na tiq ,,kasapi,,.

 11. Здравейте!
  Трябва ли да се уговорим предварително за да посетим леля Вера или направо се отива в приемните часове?

  Благодаря Ви!

 12. Здравейте. Приема ли все още леля Вера? Всичко звучи много обнадеждаващо. Радвам се, че има такива хора все още сред нас.

  • Здравейте! Благодарим за окуражителния коментар! Да, приема. Моля, телефонирайте предварително.
   Поздрави и успешен ден!

 13. Здравейте,трябва ли предварително да се запише час или може на посочения адрес и време да се посети?

 14. Здравейте искам да попитам дали към днешна дата тези сеанси продължават?

  • Здравейте! Да, сеанси се провеждат. Моля, свържете се с леля Вера по телефон.

 15. Уважаема лельо Вере,
  и всички членове на фондацията!

  Имаме удоволствието да Ви поканим на събитието “Бъдеще в музея ” от името на фирмите АБМ – грийн енерджи и ОСА – ойл клийнинг адитив.
  В Италия /Лацио /Рим – община Арича – ще се състои събитието от 15.09.17г. до 19.09.17г.
  Желаем успех на ВЪЗЛОЖЕНАТА ВИ МИСИЯ!

  С искрено уважение :
  Мария Бъчварова, Стоянка Стаева, Пламен Камбуров и Ивайло Джавкаров.

 16. Здравейте! Съжалявам, че задавам отново този въпрос, но тъй като няма нищо писано след 2016г ще се наложи :) . Искам да попитам дали все още продължават сеансите и номера за връзка и адреса същите ли са?

  • Здравейте!
   Да. Може да се свържете с нея по начините, описани в “Контакти”.

 17. Искам да попитам възможно ли е да се направи операция на киста на панкреаса. Кистата не е лоша, но момчето не може да се храни пълноценно и свали много килограми.

  • Здравейте!
   Трябва да дойдете при Вера Тодорова. Няма как тук да ви се отговори на въпроса. Всичко е възможно с вяра!

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>