Д. Г. З.

 

„Докосване до нещо истинско:

Това се случи в началото на 2001 г. Казвам се Д. Г. З., на 52 години. Страдах от изкривени пръсти на краката, предизвикани от тесни обувки. Не можех да ходя нормално и въобще с обувки, единствено с маратонки. Бях чувала за такова място, което помага на костната система. Но когато го посетих, останах силно впечатлена и приятно изненадана. Вярвах, че само истинско чудо може да се случи, за да се оправя и то се случи.

Когато я видях за първи път, ми заприлича на едно ГОЛЯМО БЛАГОРОДСТВО. Казах на Вера, че идвам при нея с последна надежда, а тя ми каза: „Спокойно, всички идват така при мен.“ Имаше единствен (сгъваем) свободен стол и след като седнах, почти веднага все едно някой ми изпъна силно краката напред, като закопчана с колани, ръцете ми изпънати надолу, а главата ми силно назад. Десният ми крак беше чупен в глезена през ноември 1994 г. и чувствах как ми го изпъват от глезена до коляното и от коляното до хълбока. Това продължи 1 час и се виждаше как мърда през панталона – гледах и недоумявах. Имах чувството, че няма да мога да се откопчая и да си тръгна повече. През втория час започнаха да ми въртят главата и накрая ме освободиха все едно нищо не беше се случвало, почувствах се страхотно и стъпвах по-добре. Държа да поясня, че никой не е употребил видимо някаква физическа сила, а някаква невидима сила действаше отвътре в мен и в моя полза. Интересно, че всичко се знаеше – къде да пипнат, колко и как и по какъв начин, в пълен синхрон, комплексно лечение. Мислех си, че това може да се случи единствено в моите фантазии, но сега беше реалност. Явно бях много узряла за подобно лечение, защото почнаха веднага. Всеки следващ път ставах все по-добре. След 2-3 месеца започнах да си намествам със собствените си ръце (като че ли някой ми ги движеше) долната си челюст. Беше счупена от катастрофа преди 25 години, като стълбища – от 5-7 зъб (ляво), сълзите ми течаха и продължавах да намествам на почивки, доколкото мога да понеса болката. Това, разбира се, продължи и следващи пъти.

Продължавах да ходя накуцвайки и се молех тайно на Бога да има едно местенце за мен да седна. Учудващо бе, че мястото под неговата икона беше винаги свободно (запазено за мен), а останалите заети. На всеки му беше определено мястото, някой го насочваше къде да седне според лечението му. Сеансите са по 2 часа. Почти веднага ми вдигаха и раздвижваха всяка част от тялото (не можех да стоя дори 5 минути права) цели 2 часа – това е истински фитнес, съчетание на полезното с приятното. Беше ми много интересно, питах се наум по време на сеансите как става самото лечение. Отговаряха ми: „Енергия се сипе като дъжд (на капки)“. Насочиха ме към иконата на Молещият се Иисус (за да видя нагледно как се сипе енергията). Като първо се прави цялостен преглед като скенер (прозрачен), всичко се вижда, степенуват и лекуват най-спешното заболяване, а успоредно с него всички останали заболявания. Тоест целокупно лечение, показаха ми, с двете ръце очертаха полукръг – като във фурна изгарят всички болести. Най-интересно е, че след сеанса си чувстваш нов човек, като всеки следващ път ставаш все по-добре. Отначало е добре да се ходи по-редовно, за да има по-бърз ефект, но зависи от кога е заболяването, до каква степен и вярата да искаш, за да получиш и то се случва.

А Вера (Лечителката) ме информираха, че представлява едно голямо огнено кълбо и преде енергия към всички пациенти (проводник), ръцете ѝ са все червени като реотани, вдигнати нагоре. Начина на лечение ми обясниха простичко – „Вие си къпете (миете) тялото отвън, а ние отвътре“. Нагледно ми показаха пълна метална кофа с мазут, която почти всеки от нас носи в тялото си. Ужас! Колкото по-бързо се отпуснеш и желаеш да се излекуваш, толкова по-бързо става, иначе се губи време, за да те подготвят. Всеки следващ път ставах все по-добре. Дори ходех на пръсти, освен че изпълнявах упражнения винаги прави цели два часа (иначе не можех да стоя 5 мин. права). Имах чувство и болки, че ми са разместени всички стави от петите до главата на зиг-заг. Понякога изпълнявах и странни танци и не само аз. Вера им казва „ритуали“. Питах какви са, отговориха ми: „тракийски“ (на старите траки). По време на сеансите някои пациенти спят, други може да се смеят или плачат, трети непрекъснато работят (упражнения, ритуали и др.), но по-важното е, че всичко се случва така сякаш някой те насочва и помага (развижда енергията в теб) и показва: „Можеш, ще се справиш“.

Вече си ходя съвсем нормално, стъпвам си на петата и пръстите на краката. Отначало ходех на сеансите (фитнеса) за 4 месеца всеки ден. Но постепенно се чувстваш все по-добре, започваш да разреждаш, а сеансите продължават и вкъщи в подходящо време. Може да се случи през нощта, в 1, 2, 3, 4, 5 часа, но винаги като посещение от желани гости – и очаквани. По време на сеансите ме наместваха плавно и непрекъснато от краката до главата, цялостно. Питах има ли определено кой кого лекува. За мен казаха (Вера потвърди), че това са свети Козма и Дамян безсребреници и чудотворци. Питах и за другите пациенти, за всеки ми казваха различно. Тогава питах за Вера кой я лекува. Отговориха ми – самият Бог. Аз си мислех, че е Богородица, като майка на всички (нали така наричам Вера – „Мама Вера“, тя повече от майка помага на всички). Казах ѝ – „теб самият Бог те лекува“. Тя ми отговори – „Да, знам“. Аз си мислех, че ще я изненадам.

До този момент вярата ми е била може би непълна. Там научих всички икони (почти). Достатъчно е да имаш силно желание, вяра и да се молиш, да се отпуснеш, за да се спасиш. На някои пациенти започва да им върви по-леко в живота, други започват собствен бизнес, развиват дарби (рисуват, пишат стихове), някои виждат сеансите (лечението) или получават информация за лечението. На други започват да им се подреждат нещата от живота. Винаги, когато имах проблем, не само здравословен, отивах при Вера, за да се уреди. Не съм познавала досега подобен „фитнес“ – цялостен и комплексно-Божествен. Това е единственото хубаво нещо, което ми се е случвало: „да можеш да се докоснеш до нещо истинско“…“

 

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>