Д. Д. Т. от град С.

 

„Преди десетина години бях недобре със здравето, чувствах нервно напрежение, често ми прилошаваше. Ходих на прегледи, изследвания и установиха два студени възли на щитовидната жлеза. Насрочиха ми операция в ендокринологична болница. Постъпих там, но докато направят изследванията и ме оперират, в деня преди насрочената операция вдигнах 40 градуса температура. Изписаха ме вкъщи да се излекувам и веднага след това да се върна, за да се проведе операцията. Междувременно моя приятелка, чийто съпруг беше болен от рак на щитовидната жлеза, двустранно опериран, в момента безнадеждно болен, ме насочи към лечителка по метода на Лидия Ковачева чрез глад да опитам. Сторих това 15 дни, отново ми бе подадена информация, че при екстрасенса Вера Тодорова доста хора получават подобрение и лечение на различни болести. Реших да опитам и там, започнах да посещавам нейните сеанси. След два-три такива, мисля на четвъртия, ми бе направена безкръвна операция на гръбначния стълб, при който имах изкривяване. Външно личеше една червена линия успоредно на гръбнака, дълга около 6-8 сантиметра, след сеанса. Продължих сеансите, като в някои моменти сама работех върху щитовидната жлеза чрез енергията, с която ме зареждаше Вера, съвместно с медицинската сестра Нушка и лекарка (мисля, че се казваше Попова) – те работеха във Военно-медицинска болница. Като приключих сеансите с помощта на сестрата и лекарката, ми направиха цинтиграфия на щитовидната жлеза – оказа се, че възлите ги нямаше там. Оттогава, като се почувствам недобре, отивам при Вера и проблемите се оправят.

Преди 2 години паднах от трамвай и си счупих лявата ръка в областта под рамото. В „Пирогов“ ме гипсираха, след сваляне на гипса ми предписаха физиотерапия за раздвижване на ръката. Във физиотерапията на ХІ-та поликлиника ми правиха 2 пъти по 10 дни процедури, но развиджването в областта на рамото и плешката не вървеше, почти не можех да изправя ръката нагоре, сестрите вдигаха ръце и се чудеха защо не се получава. Тогава се обадих на Вера и започнах да посещавам сеансите. Още на 3-тия сеанс ми наместиха ръката в рамото, започнах раздвижването, което за 10 сеанса приключи. Изправях вече ръката си, можех да работя с нея без да изпитвам болки.

При едно мое заболяване се наложи да ми правят ехография и снимка на бъбреците, при което лекарят, който гледаше снимката, ме попита кога ми е правена операция на гръбначния стълб. Аз отговорих, че такава не ми е правена, после се сетих за Вера, но не можех да кажа, защото по това време не се вярваше на много екстрасенси.

И до днес, имам ли здравословни проблеми, отивам при Вера и се чувствам по-добре. Очевидец съм, когато отивам, как тежко болни хора, включително деца, получават подобрение или излекуване. Аз самата съм изпращала мои близки и познати при Вера Тодорова. Пожелавам ѝ още много години здраве и живот и все така усърдно да помага при нужда на хората!

За верността на гореизложеното се подписвам (подпис). Адресът ми е: …, Д. Д. Т.“

 

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>