Д. К. Т. от град К.

 

„Вера – мила, способна и всеотдайна лечителка. При Вера отидох през есента на 1998 г. Там стават невероятни неща, за да се убеди човек, че трябва да отиде и да изпита всичко върху самия себе си. Лично аз съм много доволна и мисля, че за много неща имам помощ от нея. Предстоеше ми операция, но като започнах да ходя там така се развиха нещата, че не се наложи да ме оперират. На двете очи имам външни пердета, за които също ми предлагаха операция, но откак ходя при Вера, те лека-полека започнаха да изчезват и предполагам, че напълно ще се махнат. Също така, като започнах да ходя там много ме боляха ръцете в раменете и лактите, но при нея с масаж и разни движения и те спряха да ме болят. Също така, в резултат на заболяването ми бях много душевно разстроена, там получих и така необходимото спокойствие, просто започнах да не се чувствам нервна и напрегната. Майка ми също беше много зле от старческа склероза, но като ходихме при Вера се почувства по-добре и поне засега се оправи. Също така съм наблюдавала други хора, които идват там, да се лекуват и най-важното успяват да се излекуват от какви ли не болести, дори и от такива, които се смятат за нелечими.

Най-интересното там е това, че почти всеки сам помага за лечението си с най-различни движения, пози, гримаси. На всеки му се действа различно в зависимост от заболяването. Това не може да се разкаже, просто трябва да се види и изпита.

И накрая искам да кажа, че Вера е истински човек, който всячески желае да помага на хората, а не да печели, както повечето лечители правят. При нея няма определена такса, всеки може да отиде – и богат, и беден. Лично аз съм много доволна, много ми е помогнала на мен и семейството ми и ѝ пожелавам да бъде жива и здрава, все така всеотдайно да помага на хората!

С уважение: Д. Т. (подпис)

Адресът ми е: …, Д. К. Т., тел. …“

 

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>