Л. А. Ч., град С.

 

„Именувам се Л. А. Ч., живея на адрес …, гр. С., тел. …

През месец март 2000 г. бях приета в І-ва градска болница – С. с диагноза заден инфаркт. След болничното лечение ми назначиха лекарства за възстановяване, но аз не се чувствах добре и започнах да получавам много екстрасистоли, прескачания, заедно със умора при движение и задушаване.

Когато научих за лечителката Вера Тодорова, реших да отида при нея, тъй като имах нагледен пример на излекувана моя близка след тежка сърдечна операция. Въпреки нагледния пример, аз отидох с известни резерви. Чудото стана на 6-тия и следващите сеанси. Почувствах една лекота не само в сърдечната област, но струва ми се цялото тяло ми бе обновено – вече имах желание да живея, да се виждам с близки и приятели.

Каква беше тази космическа енергия, която Вера ни даваше, не зная, но за мен тя е един изключителен феномен-лечител! Обаятелна и с обноски и излъчващо благородство безкористен човек, желаещ на всеки да помогне.

След подобряване на състоянието ми, за да не смятам, че е самовнушение, отидох при лекуващия ми лекар. Резултатът от направената електрокардиограма беше повече от добър. Реакцията му беше изненадваща, като каза, че повече от тези резултати не можем да искаме. При втория преглед положителните резултати отново бяха потвърдени от разчетената електрокардиограма – аз нямах екстрасистоли и се чувствах добре.

Окуражена от състоянието си, заведох и моят сестра, която имаше стягания и болки в краката. Резултатите при нея бяха изумителни – само за 10 сеанса тя получи пълно подобрение, освен това беше прекарала и херпес-зостер и мястото беше безчувствено. На третия сеанс тя с почуда гласно каза, че болното място вече е с нормална чувствителност. Наблюдавах още много други случаи, които ме изумяваха.

Какво остава за мен – да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ, Вера, на Господа и на теб, че те има със чудодейната дарба да помагаш на хилядите хора нуждаещи се от помощта ти. Със много, много благодарност и пожелание за здраве, скъпа Вера!

Всичко това, написано и преживяно, отнасям с мен в чужбина.“

 

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>