Съпреживяно при леля Вера на 03.03.2020 г.

Ден на Освобождението на България от турско робство – национален празник на Третата Българска държава, който се установява с подписването на 03.03.1878 г. на мирното споразумение в предградието на Истанбул Сан Стефано.

Това е Боговдъхновен мирен договор за подготовка и прилагане на Божието дело на Земята чрез възстановената и освободена териториално Велика България. Това са границите на Нова България, обединена България, Калоянова България. Тя ще съдържа в себе си Санстефанска България и Македонияq и Сърбия под формата на абсолютно равноправно териториално и държавно обединение, а това е именно отдавна прокламираният Балкански съюз. Тя представлява обединение на трите Българии. Боговдъхновено откровение е подписването на този договор за възстановяване на свободата на Майка България. От човеците и техните имперски амбиции е опорочено това Боговдъхновено деяние, сложило успешно край на Освободителната руско-турска война. България се прекланя пред воините, дали живота си за свободата ѝ на Шипка и в Плевен и на всички, в чиято памет е изграден мемориала на Плевенската панорама.

По време на сеанса леля Вера разказва как вечерта е била при Левски и мощите му в пространството непосредствено до църквата на Св. Николай Мирликийски Чудотворец на ул. „Цар Калоян“ №8. Докато тя разказва това, във видение се показва, че се е отворил енергиен канал с космическата родина на Левски. Той представлява стълб, антена, носещ възходящ стълб от синя светлина с формата на кръст, обемен и равнораменен. По него се спуснаха енергийни елементи към мощите от космическата родина на Апостола. Васил Левски е първия апостол, който се призовава от Исус Христос като символ на свободата Божия, която сме насърчавани да постигнем и усвоим чрез успешна изява с делата си, мислите и чувствата си. Ние сме апостолите сегашни, съратници на Левски и Априлските апостоли и продължители на Христовите апостоли, носители на пламъка на Светия Дух, излъчващ и въдворяващ свобода. Призвани сме като народ да проявим Левски, да проявим лъвското сърце в нас. Пришествието на космическия Христос или Осмия, както го нарича във виденията си леля Ванга, е свързано с призоваването за апостолско служение на човеците и съществата навсякъде по планетата. Първият зван апостол, подобно на Св. Андрей Първозвани преди 2000 г.q е сега българският Апостол на свободата Васил Левски, дякон Игнатийq а с него пряко и народа на България.

Днес Трети март 2020 година е 33-тият ден от възкресението на Левски на 30 януари, когато леля Ванга го обяви. Тя днес присъства на сеанса и чете прокламация за свобода на новоосвободената Република България и в духовен и във физически аспект. Тази прокламация съдържа точки, които всички ние българите ще реализираме със съучастието си като проявители на добродетелите и даровете на Светия Дух. Заветът, който се съдържа в нея и се прокламира, е за чиста и свята мултинационална равноправна, пропита с правда република, независима и свободна.

Леля Вера и Иисус Христос чрез духовното си присъствие имат дълъг разговор с духовете на съдиите в България. В разговора става дума за това, че е нужно те да имат смелост и мъжество и да осъществят достойно, без да се поддават на страхове и подкупи, своето служение.

Казва ни се, че война ще се разрази сега за освобождение на държавата от новите отомани – крадци, рекетьори, предатели, шпиони и др. узурпатори и окупатори на националния мир. Те ще бъдат победени в резултат от причиненото от тях самите стълкновение. Ще последва тогова чрез избори установяване на истинско народно управление с достойно управленско представителство. Ще дойдат светиите и квалифицираните кадри и ще заемат постовете, за които са поели отговорност да ги поемат и да приложат надлежно своето умение.

По време на сеанса присъства т. нар. Ангел на Възцеряването. По спомен на един от пациентите този ангел се свърза с Георги Сава Раковски. Иисус Христос по време на това свое Второ пришествие и въдворяване повсеместно на земята идва като Спасител, Победител, Мироносец, Съдия и Цар, помагайки да усвоим слънценосие, Богоносие и ангелоподобие през Васил Левски (Йонатан – син на цар Саул и по негово откровение Оливър Кромуел) и цар Калоян (Св. цар и пророк Давид, Хан Аспарух, Зороастър, Симон де Боливар, Спартак). Подчертава се, че и двамата светии са короновани с възпламенени мощи или още одухотворени мощи. Дава се във видение как мощите горят, пламтят. Активно и концентрирано заземяване на Духа е това.

33-тият ден, за който споменахме по-горе, е ден на кремиране, изпепеляване, одухотворение, възпламеняване. Интересно е, че той съвпадна с българската свобода – третия ден на месец март. Това не е случайно, тъй като онагледява успешно състоянието на греене, на запалено слънце, което новите хора – слънца, пробудени за слънценосие, са призвани да проявят сега. Паралелно с това се привежда в състояние на пламналост извънредно ценното качество хрисимост, кротост. Всички присъстващи чувстват спокойствие и този порив на кротост по време на сеанса. В този ден се наблюдава как Майка Мария работи усилено с иконата си на Св. Богородица Троеручица.

В рамките на сеанса Св. Макрина Младша е легнала на килима или на земната повърхност и прекарва споменатите космически енергии към мощите на Левски. При това тя долавя следното откровение „Време е, готово е. Мощите е нужно сега да се откопаят“. По същото време леля Вера усеща направата на операция на главата. Имам Али – патриарх Евтимий, заявява, че бъдещето на България е светло. Забива камбаната на храма “Св. Николай Мирликийски“. Биенето е тържествено и отеква постоянен камбанен звън. Камбаната на храма се чува по цялата планета, за да оповести това, за което бе съобщено по-горе.

Верето съобщава за излекуване на възрастни хора от проблеми с очите, при което е помогнато на самите тях и на самата нея да се подобри зрението им и да могат да четат сега без очила текстове, което преди не са можели. Присъстващите решаваме по вдъхновение от леля Вера да се свърже една от пациентките с кмета на София Йорданка Фандъкова и да сподели откровението, което имаме, за мощите на Васил Левски с нея. Й. Фандъкова духом е идвала на сеансите и преди това, като чрез своя Дух се е включвала и има представа за естеството на работата в храма. Това беше особено интензивно преди кметските избори, като няколко месеца преди това многократно ни беше потвърждавано, че тя все пак ще успее да ги спечели. Казано ни е, че съвместно с нея работят и Св. Три Светители. Днес ни се каза, че Й. Фъндъкова е преродена съпруга на българския цар Симеон, майка на светии и ще дойде един ден при леля Вера. Предложението в крайна сметка се реализира и се осъществи телефонен разговор със заместника на столичния кмет по археология д-р Тодор Чобанов. Той е дал принципно съгласие за съдействие от страна на общината за провеждане на проучване, след получаване на предварително разрешение от Св. Синод и Софийската Митрополия, като принципал на храма. Той казва, че на общината ѝ е известно, че там има мощи, но те не знаят на кого са и досега проучване не е правено. Препоръчва да се обърнем към патриарха.

Днес всички светии се появяват по време на работа енергийно с всичките си превъплъщения, като в центъра на образувалия се кръг на терен е сегашното им превъплъщение, а около тях в кръг са разположение предишните им превъплъщения. Отгоре над човешката същност се онагледява Божествената същност като птица или кълбо от светлина със силует в него. Това е проявата на Духа Божий, който обитава в нас. Чрез Света Макрина се получава откровение, че храмовете не са на църквата, а на народа и на Бог и разбира се, са неразривно свързани с енергийните пори на майката Земя.

Леля Вера усеща на няколко пъти болка в дясната страна на мозъка в главата. Индикира се, че се работи за пациентка, която получава помощ. Също така се казва, че храмът, в който Бог желае да обитава, преди всичко е човечеството. Всеки човек притежава свой собствен храм-сърце, в който се извършва общение с Бог, това е тайната стаичка на душата. Показаха се примерни образи на тези живи храмове на Бог, изпълнени със светлозелена светлина, при което се появи един светъл образ пред леля Вера. Дава ни се мисъл, че бъдещето на България е много светло, но трябва да мине време. България ще се качи нависоко, ще се реализира т.нар. огнена България и този огън ще обиколи цялата земя – лечебен, просветителски и освобожденски е този огън. Показаха се и седем бели конника, които дойдоха при леля Вера с тропот и с крила. Това са седем светли блестящи същности, които се поклониха на леля Вера и продължиха по своята си Божествена работа. Пациентка свидетелства, че тази мисъл и това откровение идват от леля Ванга. Появява се жена в черно – Св. Петка Българска. Помагаме в същото време на жена, която носи нейното име. Въдворява се изцеление. Пациенти свидетелстват, че са усещали присъствието на Иисус Христос и Св. Богородица през цялото време. Подчертават се двете слова „хрисим“ и „кротък“ и думите от Библията „Кротките ще наследят земята“, и че това е въпрос на собствен избор да пробудим и проявим кротостта в нас.

След леля Вера и една от пациентките се вижда как лежи в църквата с мощите на Левски. Тя дочува, че е време вече и че Левски иска да му помогнем да се освободи от недрата на земята, а и той да помогне така на нас. Той ще се освободи като му извадим мощите и ще му олекне. Настъпил е моментът вече и трябва да действаме. Той ще помогне на нас. Ние хората да си свършим работата, призовава той. Времето е дошло. Оформи се постоянна стълба, пързалка, ескалатор, по който слизаха енергийни залпове от космическата родина на Левски върху мощите. Св. Николай добавя в своето послание, че в знак на призив ще бие камбаната на храма, ще се чува постоянен камбанен звън на астрално ниво, за да възвестява какво се е случило, и че вече времето е дошло и е дошъл моментът за изваждане мощите на Васил Левски. Свети Николай Мирликийски е именно покровителят на църквата, в която е погребан Васил Левски.

/Получено и записано чрез Петър Д./

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>