Съпреживяно при леля Вера на 15.07.2020

Денят на Св. Кирик и Юлита

Св. Кирик е Св. Ангел Лерински. На 15 юли е денят, в който се почита паметта на Св. Княз Владимир Равноапостолен. Той е превъплъщение на Св. Константин и фараон Ехнатон или на Аменхотеп ІV.

Даде се откровение, че Салвадор Дали е превъплъщение на св. Доримедонт. По време на сеанса присъства също така царят на елфите и феите Оберон от Шекспировата комедия „Сън в лятна нощ“. Той се превъплъщава като Св. Приск, честването на паметта на който е на 21 септември.

По време на сеанса се помогна на настоящия министър-председател да се пречисти от магично въздействие за смърт чрез сърцето. Даде се послание, че предстоят рокади в кабинета, като се каза, че начело ще бъде в един момент Томислав Дончев, а Бойко Борисов ще се оттегли от активната политика. Подчерта се, че ще има богоугодна власт в България, и че властта се дава от Бог на хората, които я упражняват. Подчерта се също така, че България е управлявана от Бог.

Покри се целия храм с множество бели кали. Това е цветето на душата на планетата Земя. От всеки цвят се събра златен прашец от центъра и се направи нишка, с която се изпредоха два гоблена със съдействието на леля Вера. На първия гоблен е изобразен Архангел Михаил с ореол. Отзад напред през този образ на Архангел Михаил се прекара премиерът Бойко Борисов, а после гобленът влезе в парламента и започна да се поставя върху депутатите, които си седяха на банките, като се започна от групата на БСП и се премина надясно. Бойко Борисов ще си съхрани поста за определено време, преди се оттегли от активната политика. Жената, която е въплъщение на Св. Мария Магдалена, която трябва да поеме поста след него, каза, че все още е наникъде и няма готовност да поеме властта. В тази връзка Св. Богородица Дева Мария доведе преродения цар Калоян – Светият Крал, който е прероден от светия цар и пророк Давид от библията, а преди цар Калоян се преражда като Св. цар Давид Български – брат на цар Самуил. Св. Богородица в предишно нейно превъплъщение е била майката на библейския цар Давид. Този смирен дух е бил Хан Аспарух – основателят на българската държава. Дава се във видението образ на мъж с костюм, много ерудиран и смирен, дипломат от кариерата с диплома по международни и икономически отношения, като се показва, че той ще дойде от чужбина в България. Той ще има партия, която ще стои зад него. Той ще олицетворява властта на Христос в Божия хаганат България. България е Христов Божи хаганат на земята. Осмият е българин. Запали се нов огън днес в онгъла –огнището на земята, обединителен огън. Чрез хан Аспарух, превъплътен в този мъж с костюма, ще управлява Бог като хан в България. С него ще управляват духовете на всички български ханове. Бог каза, че първият кон, който оседлава, е българският кон в лицето на българската нация и народ, обединен в лоното Авраамово. Леля Ванга и Господ Исус Христос слязоха при протестиращите и проведоха разговори с всеки един от тях.

Вторият гоблен е на Св. Йоан Кръстител, насочен с лице към протестиращите и долепен до този на Архангел Михаил.

През цялото време се работи върху тялото на пациентка, която присъства, като по този начин се работи и върху тялото на министър-председателя, за да се изчисти от негативната енергия, която е полепнала по него. Тя цялата се усеща в огън – триножник.

/Получено и записано чрез Петър Д./

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>