Съпреживяно при леля Вера на 16.07.2020 

Денят на Св. Атиноген и десетте му ученици

Това е Платон или имам Хасан. Ден е също така на Св. мъченица Юлия. Тя е била хетерата Таис при Александър Македонски, близка приятелка на Александър и неговия пълководец Птолемей Сотер. Тя се определя като принцесата Фантагиро от известната италианска детска приказка. Това е и ден на Св. Йоан Търновски (Трапезицки), който е превъплътен от българския цар Самуил.

По време на сеанса се реализира връзка с космическата прародина на българите Фанагория. Стана опъване на Христовата шатра – юрта над земята и във храма. Тя е изградена от платно на бели и червени квадрати, ханската юрта. Космическата прародина на прабългарите е планетата  Фанагория в съзвездие Рак (Костенурка). Там се води природосъобразен живот. Исус Христос се е подготвял там за мисията си на Земята. Фанагория е свързана с Плиска и Мадара. В природното светилище на Мадара и в старата столица Плиска има физически доказателства и свидетелства за прародината на българите в Космоса.

Христос като бегач взе под мишница храма под формата на шатра, отивайки в лоното на съзвездие Рак и връщайки се оттам с друг тип обновена конусовидна шатра от светлина – прозрачна, която грижливо закрепи на терен на Ратиките, и която той откри, че е Христовата шатра в човека и в планетата. Даде се информация, че тя е свързана на телесно ниво с нервната система, хипоталамуса и церебралната нервна система. Виждат се трима – четирима човека с подобна симптоматика в поведението, свързана с неврологични дегенеративни заболявания и монахиня по пътя – Св. мъченица Юлия Девица – Фантагиро – Таис, обединителка на различните звена.

Опъна се Христовата шатра най-отгоре върху храма на планетата Земя през България и космическата прародина на българите. Показа се как каца космически кораб с хановете на Мадара. Новата шатра е изградена от червено-бели квадрати с конусовидна форма, има знак на шатрата 681. Видението символизира възстановеното ханско достойнство на България, свързано със същината на прабългарската титла хан и овластяването на цар Калоян в наричаната от светиите Калоянова България или свободна България, която се реализира в момента. Днес всички светии са много весели и спокойни и идват преобразени като деца.

Другото, което се онагледи, че днешното събитие и въдворяваната енергия е свързана с името на имам Хасан, Платон, Св. Атиноген. Усещаше се присъствието на Платон, който е Св. Апостол Симон Кананит през цялото време като присъствие пред иконата на Исус Христос. В центъра на храма бе позиционирана иконата на Св. Марина в два екземпляра, залепени гръб за гръб, едната насочена към земята, а другата – към небето. Присъстваха и св. 40 мъченици. Това е свитата или дворцовата стража на Исус Христос, които го бяха наобиколили като компания от деца. Дойде откровението 1 за 40 и 40 за 1 в духа на мускетарския принцип един за всички и всички за един. Един от светите 40 мъченици, вероятно Васил Левски, издигна нагоре числото 17, което започна да свети в синя неонова светлина и да се върти около оста си по посока на часовниковата стрелка. Ной заяви да очакваме изненади и обрат в деня на вота на недоверие. Бог властва в България и прави всичко възможно за консенсус с всички, особено с тези, които са под влияние или обладани. Отстраняване може да последва, ако не се съвземат или поправят.

Цар Калоян като назначен Христов наместник за България, заклет на поста от Св. патриарх Евтимий, плаче от името на Исус Христос и пролива сълзи за тези, които са се продали за пари. Изначална доброта излъчват и съдържат сълзите на Христос. Те попиват зад паметника на Цар Освободител и имат целебен ефект. Изписа се дъгата – израз на мир, любов и светлина. В храма по-предния ден се изписа „Успех“, а на 15 юли се изписа „Добро“. Св. Христина – дъщерята на Исус Христос се въплъти в пространството под паметника на Цар Освободител и се постави като маяк от светлина на коня зад Цар Освободител. Тя излъчва много силно и искрящо сияние, благодарност и доверчивост да бъде просветителската мисия проявена.

Св. Кирик и Св. Юлита се проявяват като гигантска сепия и нейното дете. Те излъчиха и вляха по цялата земя и пред парламента мастило на истината. Това е мастилото на законотворчеството. Леля Вера като въплъщение на Божията справедливост е законотворец по дух, като нейната помощничка и заместничка Станка Никулица Спасо-Еленина – първата българска поетеса.

Дойде Владимир Путин, който е въплъщение на Чингис хан с духа си да поиска прошка и да се покае за това, което причинява човешката му същност на България в момента. Казано му бе, че той ще си понесе кармичните последици, като ще загине от насилствена смърт, каквато е причинил на мнозина. Ще бъде убит от собствените си велможи. Звяр и убиец многократен. Предсрочно прекратен мандат поради смърт. Той ще пребивава в бездната за убиване на хора и незачитане на живота като Божи дар и нападение над независимите държави, изнасилване и системен тормоз. Изтрива се, ако не се поправи.

Онагледи се, че леля Ванга е работила съвместно с пациент през цялата предходна нощ, като тя се изрази, че заедно са вадили кестените от огъня. Това, което като усещане се е запазило, е, че са осъществени жречески методи от древния Египет, от времето на бог Птах. Всичко това е свързано с етап от възкресението на Златния век, или културата на ненасилието и мира  – т.нар. Златен век на Земята и човечеството. И то особено осезаемо проявен в България. В заключение отново се заяви, че храмът на Бог е в сърцата на съществата. Това е обителта на Бог, в която той обитава и се проявява, като насърчава щедро проявата на живота чрез любов в сърцето. Бог е любов и сърцето усеща това.

/Получено и записано чрез Петър Д./

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>