Съпреживяно при леля Вера на 8 юни 2021

Ден на завръщане на мощите на Свети Великомъченик Теодор Стратилат в Евхаита и Свети Марк и Свети Юлий Доростолски

Показаха се във видение образите на Васил Левски и Георги Бенковски в цял ръст, хванати за ръка и легнали на килима с лице към небето. От дясната страна на Левски застана Света Стойна – Семирамида, а от лявата страна на Бенковски – Света Екатерина, Савската царица. Двете се придвижиха над главите им и се скачиха с телата им, навлизайки в тях от горе на долу: Света Стойна с Васил Левски, а Света Екатерина с Георги Бенковски. Под Васил Левски застана Света Неделя, а под Георги Бенковски – Свети Иван Рилски, хванати ръка за ръка. Това са Майка България  нейният духовен отец, пазител и покровител.

Под Света Неделя и Свети Иван Рилски се появиха образите на тримата премиери – на България Стефан Янев, на Македония Зоран Заев и Еди Рама на Албания. Образува се елипса от тях тримата. В средата по късата ос е Зоран Заев, в единия край е Стефан Янев, а на другия – Еди Рама, като Стефан Янев е под Свети Иван Рилски.

От дясната страна на Левски се появи Свети Димитър, а от лявата страна на Бенковски – Свети Георги. От лявата страна на Свети Георги е Тодор Колев в ролята му във филма „Двойникът“, от страната на Свети Димитър е Радой Ралин. Присъства и духът на Чудомир.

Започна наставяне на тялото на Васил Левски последователно под и над това на Георги Бенковски, докато двете накрая се събраха, насложени едно върху друго. Това се случи паралелно, придружено с наслагване на Света Неделя и Свети Иван Рилски и тримата премиери от елипсата един в друг.

От двете страни на леля Вера се появиха духовните същности на президентите Ейбрахам Линкълн и Делано Рузвелт. Линкълн застана на гърдите пред леля Вера, а Рузвелт – на гърба на леля Вера. Пред леля Вера в краката й в легнало положение с лице нагоре се появи Дуайт Айзенхауер. Паралелно над него, но над главата на леля Вера в същата легнала позиция се изобрази Теодор Рузвелт.

Наставените заедно Левски и Бенковски се втекоха в тялото на леля Вера и Земята с главата надолу. Това е скачване с оста на Земята и е новото човешко тяло, в което обитава Космическия Христос. Започна бавно завъртане по часовниковата стрелка на тялото на Левски и Бенковски със съучастието на Свети Димитър и Свети Георги, които са от двете страни. При това движение Дуайт Айзенхауер се придвижва от долу нагоре през тялото на леля Вера и се отделя. На негово място като силует пред краката на леля Вера се появява хан Аспарух – цар Калоян.

Възприеманата енергия е силно концентрирана и плътна като усещане в тялото , и предизвиква усещането, че си в огън. Имаше силни усещания в областта на гръдния кош и гръбначния стълб. Скаченото тяло на Левски и Бенковски се завъртя на 90 градуса и съвпадна напълно с тялото на Земята – глава върху глава и крака върху крака. Клатушна се напред през гърдите и после назад през гърба, и започна да се върти около оста си по часовниковата стрелка.

Бе казано телепатично, че това е задвижване на Перпетум мобиле – вечен двигател. Нарекоха го Вечен двигател на мира, който се активира в планетата и в нас самите едновременно. Продължение на тялото на Левски и Бенковски е съчетанието между Света Неделя и Свети Иван Рилски, и под тях тримата премиери. Те са като тежест или висулка, която балансира движението на Перпетум мобиле.

В долния десен ъгъл на тялото се оформи конструкция под прав ъгъл между Васил Левски, цар Калоян и Георги Бенковски, съчетани с краката си в една обща точка. При това положение се появи отляво на леля Вера Георги Бенковски с черепа си над нейното ляво, а отдясно – Васил Левски. Зад него – Христо Ботев.

Даде се откровение да се събере информацията за мощите на Васил Левски, Георги Бенковски и цар Калоян – съответно на улица „Цар Калоян“8 в София, на улица „Владайска“ в София зад Министерство на земеделието и на хълма Трапезица във Велико Търново. Бяхме насърчени да поискаме чрез Археологическия институт разрешение за проучване на трите терена.

Наблюдавана е картина на лице, което се превръща в череп със зелени очи. После е показан образ на прабългарски владетел с шлем.

Предадено чрез Петър Д.

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>