PlovdivMedia.com – Неделя, 22 Юни 2014

PlovdivMediaЛеля Вера прави безкръвни операции, цери по… телефона

http://www.plovdivmedia.com/73852.html

th_73852-1

.
Леля Вера, както я знаят хората в родното й село Балдево, е феноменка, която прави безкръвни операции и лекува с помощта на…свети Мина, твърди Struma.com. Бившата счетоводителка живее в София в кв. „Гоце Делчев“. Там в една панелка на петия етаж срещу столичния Южен парк светци слизат от небесата и помагат на болните, търсещи спасение.
По време на 2-часовите сеанси много от хората изпадат в лечебен сън, други сякаш сами започват да движат парализираните си крайници с помощта на висшите невидими сили. „Рядко се случва изцеление от един сеанс”, признава леля Вера и обяснява: „Не става въпрос за магическа пръчка, нещата стават бавно и полека, правят се много и различни манипулации, но в първите сеанси, най-напред човек трябва да се пречисти енергийно”. Вяди папка с разкази на свои „пациенти”. „Мене всъщност не ме интересува каква е диагнозата. Моята задача е само да си вдигна ръката към иконата и да ви кача за лечение горе в измеренията”, казва лечителката. Според нея физическото тяло остава тук, но астралното тяло отива в друг свят, където се осъществява срещата с небесните лекари. Хората ги описват като облени от светлина същества, които излъчвали безусловна любов. „Често по тях ми предават послания”, разкрива народната лечителка.
Вера Тодорова не отказва и помощ по телефона. Често се случва, звънят отвсякъде. Разказва как от месец май дистанционно лекува 9-годишно момче от детска церебрална парализа. „Хората живеят в Аржентина, на телефона ми се обади бабата на момчето, помоли за помощ, започнахме веднага. След първия сеанс за първи път е направило опит да ходи, за първи път се е изправило на крачка за около минута-две-три… Много време мина оттогава, но все още работим всяка вечер с него, родителите казват, че вече има огромен напредък, ходи по малко, но има още работа”, обяснява знахарката. Сеансите от дистанция се случват точно така, както се случват и при посещение. „Заръчвам на човека само да се отпусне. И да се помоли. Това е всичко”, твърди тя..
Получава прозрение през 1994 г. „Взех да сънувам един и същи сън. В моето село Балдево, местността Ратиките, баба ми има ливада около 8 декара. Идва там свети Мина на кон и ми казва: “Вере, ти ще лекуваш и ще градиш тука манастир. Това е много старо и свещено място”, спомня си възрастната жена.
В едно послание св. Мина поискал манастирският комплекс да има 30 стаи. “И аз после го питам – добре де, за какво са ми толкоз стаи, аз хотел на стари години да не правя, а той ми отвръща: “Ще дойде ден, в който и те няма да са достатъчно. Там ще идват учени, интелектуалци и духовници от цял свят. Ще работят за обединение на религиите”, казва леля Вера.
При нея се стичат хроми, болни, отписани от медицината пациенти, пише „Стандарт”. Подлагайки се на лечение, те усещат странни неща със себе си. Като един мъж, страдащ от синдрома на Бехтерев. “Той дойде от село Храбърско скован и прегърбен, а главата му беше изкривена на едната страна. По време на сеанс вика: “Лельо Вере, ако знаеш къде бях. На остров и три филипинки в прекрасни дрехи ми правеха точков масаж на гърба”, препредава думите му едно към едно лечителката. Разяснява, че по някакъв начин покрай нея е събрана енергията и познанията на всички лечители, живели някога на Земята. Това е информационна банка, с която разполагали светците. И те решавали на кого как да се помогне.
Миналото лято с Леля Вера се свързала жена от Дупница, която работила като гастарбайтер в Италия. “Паднала там и си ударила рамото. Обажда ми се на домашния телефон и ми се примоли да помагам, че само с тез ръце си изкарвала прехраната. Заръчах й да се отпусне и да се помоли. Малко след това звънни и разказва, че ръката започнала да я боли много силно. После жената видяла до себе си в. Иван Рилски, а до него духовен лекар, който направил някаква манипулация на ръката й. Жената в първия момент изпитала страшна болка, но след няколко минути всичко отшумяло, а рамото й се възстановило”, радва се феноменката.
Чудо се случило и с момче, изпаднало в кома в Испания. Първо чрез екстрасенса някаква сила телепортирала майката за свиждане, а след няколко месеца светци събудили болния. “Илиян се казва момчето, хубаво и високо. Работил в Испания, но с какво се е замесил не зная и го вкарват в затвора. Там, за да не проговори и да не издаде виновниците, го отравят. Така изпада в кома. Идва майка му, вдовица, мъжът й починал и няма пари да отиде да го види. Някаква сила като че ли ги приспа и легнаха тука в хола на пода със сестра й. Сетих се навремето какво Исус Христос беше рекъл, че ще правя пренасяния. Вдигнах ръката, но не бях сигурна дали ще се получи. Гледам аз лелята на момчето протегна ръка към майката и я хвана все едно наистина тръгнаха нанякъде. Тука, които бяха, всички замлъкнахме. Като отвориха очи, и двете жени се кълняха, че са били в испанската болница до леглото на Илиян”, кръсти се 71-годишната жена. След няколко месеца тя дала наставления и какъв ритуал да извършат близките. Направили му три кръстчета на челото и той отворил очи. Всичко това се случило и пред слисаните погледи на лекарите, според които момчето щяло да вегетира до края на дните си. “Аз също не повярвах, като ми казаха близките му, че се е събудил”, откровена е народната лечителка.

http://www.plovdivmedia.com/73852.html

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>